Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Plum dressing
- 2 fresh passionfruit pulp, deseeded
- 60 g plum sauce (see Tips)
- 40 g lime juice
- 30 g honey
Garnish
- 15 g pine nuts
- 20 g roasted unsalted peanuts
- 15 g sesame seeds
Salad
- 200 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 200 g carrots, peeled and trimmed
- 200 g Lebanese cucumber
- 100 g papaya, peeled and deseeded
- 60 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut in 1-2 wedges that fit through feeder tube
- 100 g green mango, peeled and pit removed
- 100 g sashimi grade salmon (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
Toppings
- 1 tbsp peanut oil
- 60 g wonton wrappers, fried and broken into pieces
- 1 tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp ground white pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 938.2 kJ / 224.2 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 32.3 g
- Yağ
- 9.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 165.3 mg
Alternatif tarifler
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Balinese Betutu chicken
5u. 35min
Lime and ginger dressing
30min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Basic nut butter
30min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 godz.
Poached eggs using blade cover
30min
Poached eggs with blade cover
30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min