Prawn laksa (Chef Degan)

Prawn laksa (Chef Degan)

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • water
    1800 g
  • pak choy
    60 g
  • yellow noodles
    250 g
  • quail eggs
    8
  • fresh red chilli
    25 g
  • dried chillies soaked to soften
    6 - 7
  • vegetable oil
    60 g
  • torch ginger flower cut in thin slices (see Tips)
    45 g
  • curry powder
    1 ¼ tsp
  • dried shrimp (ebi shrimp)
    45 g
  • Indonesian yellow spice paste room temperature
    60 g
  • coconut milk
    60 g
  • sea salt adjust to taste
    1 tsp
  • ground white pepper adjust to taste
    ½ tsp
  • white sugar
    1 tsp
  • Chicken stock paste
    1 tsp
  • raw tiger prawns (approx. 200 g)
    4
  • firm tofu cut into pieces
    60 g
  • lemon basil leaves (see Tips)
    60 g
  • fried shallots
    60 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1041.4 mg
Protein 24.6 g
Kalori 2541.7 kJ / 607.5 kcal
Yağ 27.9 g
Lif 5.6 g
Doymuş Yağ 7.8 g
Karbonhidrat 63.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...