Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Karbonhidrat
- 63.6 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 1041.4 mg
Alternatif tarifler
One Pot Chicken Rice
50min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min.
Prawn Arrabbiata
30min
Whole fish curry
45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Steamed Fish
30min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
All-in-one chicken congee
35min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 Std. 25 Min