Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 克 太白粉
- 20 克 水
- 10 克 蒜頭
- 1 大匙 香油
- 100 克 豬里肌肉, 切片
- 80 克 紅蘿蔔, 切片
- 50 克 蝦仁
- 50 克 花枝, 切片
- 300 克 小白菜, 切片(約3公分)
- 25 克 新鮮甜豌豆
-
100
克 雞高湯
veya 100 克 水 - 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 741 kJ / 177 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 8.1 g
- Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 3 g