Cihazlar ve Aksesuarlar
蛤蜊蒸絲瓜
Hazırlık 1sa
Toplam 1sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
絲瓜 去皮、切塊250 克
-
蟹 泡水吐砂300 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切絲10 克
-
高湯50 克
-
米酒1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.26 g
Kalori
291 kJ /
69 kcal
Yağ
0.66 g
Lif
0.49 g
Karbonhidrat
5.65 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan