炸蛋蔥油餅

炸蛋蔥油餅

3.8 4 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 片

Malzemeler

  • 中筋麵粉
    270 克
  • 1 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    125 克
  • 冷水
    65 克
  • 少許,抹油和刷油用
  • 切蔥花
    30 克
  • 油炸油
    80 克
  • 6 顆

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 片

Protein 12.5 g
Kalori 1464 kJ / 350 kcal
Yağ 19.3 g
Lif 0.8 g
Karbonhidrat 32.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...