Cihazlar ve Aksesuarlar
炸蛋蔥油餅
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 片
Malzemeler
-
中筋麵粉270 克
-
鹽1 茶匙
-
熱水 (約90-95°C)125 克
-
冷水65 克
-
油 少許,抹油和刷油用
-
蔥 切蔥花30 克
-
油炸油80 克
-
蛋6 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 片
Protein
12.5 g
Kalori
1464 kJ /
350 kcal
Yağ
19.3 g
Lif
0.8 g
Karbonhidrat
32.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
麵粉實驗室(上)
76 Tarif
Tayvan
Tayvan