Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1300 克 魚高湯
- 10 克 薑 ,切絲
- 300 克 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
-
300
克 石斑魚片 ,切塊
veya 300 克 海鱸魚片 ,切塊 - 3 大匙 米酒
- 150 克 新鮮山藥 ,去皮,切片(詳見要訣)
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑麻油
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 609 kJ / 145.8 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.5 g