Cihazlar ve Aksesuarlar
山藥鮮魚蛤蜊湯
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
魚高湯1300 克
-
薑 切絲10 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
300 克 海鱸魚片, ,切塊石斑魚片 切塊300 克
-
米酒3 大匙
-
新鮮山藥 去皮,切片(詳見要訣)150 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑麻油½ 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19.2 g
Kalori
609 kJ /
145.8 kcal
Yağ
2 g
Lif
0.5 g
Karbonhidrat
10 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
回家喝湯
11 Tarif
Tayvan
Tayvan