Cihazlar ve Aksesuarlar
牛肉炒韭黃
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛肉 切絲200 克
-
米酒1 茶匙
-
油1 ½ 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
新鮮韭黃 切段250 克
-
鹽¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
6.887 g
Kalori
1135 kJ /
271 kcal
Yağ
23.986 g
Lif
1.351 g
Karbonhidrat
5.987 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan