Cihazlar ve Aksesuarlar
雪菜炒肉絲
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
豬肉絲150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油30 克
-
雪菜 以水沖洗去鹽份、切末(約1公分)100 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲20 克
-
糖½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.9 g
Kalori
672 kJ /
161 kcal
Yağ
13 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
元氣便當菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan