Cihazlar ve Aksesuarlar
韭菜花蝦仁蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
油30 克
-
韭菜花 (約1把),切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 切絲100 克
-
蝦仁 切丁(約2公分)10 隻
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
蛋 打成蛋液3 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
6.7 g
Kalori
551 kJ /
131 kcal
Yağ
10 g
Lif
1.7 g
Karbonhidrat
5.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
元氣便當菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan