Cihazlar ve Aksesuarlar
龍鬚菜炒肉末
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
豬絞肉80 克
-
新鮮紅辣椒 切片20 克
-
豆豉15 克
-
龍鬚菜 切段300 克
-
米酒1 大匙
-
水20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.068 g
Kalori
353 kJ /
84 kcal
Yağ
4.088 g
Lif
2.135 g
Karbonhidrat
3.703 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan