蒜苗臘肉

蒜苗臘肉

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    5 粒
  • 1 茶匙
  • 臘肉 切薄片,(詳見要訣)
    300 克
  • 蒜苗 切斜片
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    2 根
  • 1 茶匙
  • 米酒
    ½ 茶匙
  • 醬油 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 21.125 g
Kalori 1362 kJ / 325 kcal
Yağ 25.25 g
Lif 1.725 g
Karbonhidrat 4.575 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...