Pasta alla barbabietola, feta e noci

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 porzioni

Malzemeler

  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di cipolla a spicchi
    80 g di cipolla rossa, a spicchi
  • 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
  • 25 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 25 g di gherigli di noci
  • 2 cucchiaino di sale
  • 1000 g di acqua
  • 150 g di pasta secca tipo rigatoni
  • Feta q.b. per servire
  • aneto fresco q.b. per servire

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 2 porzioni

Sodyum 4817.5 mg
Protein 26 g
Kalori 3918.2 kJ / 936.5 kcal
Yağ 34.4 g
Lif 13 g
Doymuş Yağ 3.6 g
Karbonhidrat 137.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...