Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed aubergine and ricotta lasagne
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 25 dk
3 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
freshly ground pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines cut in small cubes (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24 g
Kalori
2352 kJ /
561 kcal
Yağ
29 g
Lif
7 g
Karbonhidrat
48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Curried lentils and steamed pumpkin
1sa 15 dk
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5sa 40 dk
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Stuffed vegetables
1sa 20 dk
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1sa 10 dk
Provençal tart
1sa 15 dk
Crab briks
35 dk
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 dk
Mediterranean pearl barley risotto
1sa
Spinach and tomato quiche
1sa 45 dk
Ratatouille
40 dk