Cihazlar ve Aksesuarlar
Aubergine papeton with tomato coulis
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa
6 portions
Malzemeler
Papeton
-
aubergines cut in pieces (approx. 3 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
slightly salted butter for greasing
-
wheat flour for dusting
-
eggs4
-
semi-skimmed milk50 g
-
salt3 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
hot water for bain-marie
Tomato coulis
-
garlic cloves3
-
white onions cut in halves100 g
-
olive oil30 g
-
ripe tomatoes cut in halves600 g
-
caster sugar1 tsp
-
fresh thyme leaves1 pinch
-
salt3 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh basil leaves chopped10
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
8 g
Kalori
1089 kJ /
262 kcal
Yağ
19 g
Lif
6 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Provence on your table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Değerlendirme yok
Macadamia Tahini Spread
5 dk
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Değerlendirme yok
Polenta
50 dk
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4sa 30 dk
Baba Ganoush
1sa
Mixed mushroom pâté
1sa 25 dk
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 dk
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1sa 30 dk
Mushroom Pâté
1sa 30 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Fennel Risotto
35 dk