Aubergine papeton with tomato coulis
TM6 TM5

Aubergine papeton with tomato coulis

3.0 ( 2 değerlendirme )

Malzemeler

Papeton

  • 1000 g aubergines cut in pieces (approx. 3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g olive oil
  • slightly salted butter for greasing
  • wheat flour for dusting
  • 4 eggs
  • 50 g semi-skimmed milk
  • 3 pinches salt
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • hot water for bain-marie

Tomato coulis

  • 3 garlic cloves
  • 100 g white onions cut in halves
  • 30 g olive oil
  • 600 g ripe tomatoes cut in halves
  • 1 tsp caster sugar
  • 1 pinch fresh thyme leaves
  • 3 pinches salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • 10 fresh basil leaves chopped

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
262 kcal / 1089 kJ
Protein
8 g
Yağ
19 g
Karbonhidrat
16 g
Lif
6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler