
Uyumlu sürümler
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 2 pinches fine sea salt plus ½ tsp
- 30 g walnut halves
- 250 g fennel cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 300 g pork sausages Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled - ¼ tsp ground black pepper
- 150 g Gorgonzola dolce crumbled
- fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 551.5 kcal / 2307.2 kJ
- Protein
- 23 g
- Yağ
- 42 g
- Karbonhidrat
- 25.1 g
- Lif
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Sodyum
- 1334.3 mg