
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g onion quartered
- 2 garlic cloves
- 425 g green tomatillo ripe, husked, destemmed and halved
- 1 jalapeño pepper destemmed and deseeded
- 15 g extra virgin olive oil
- ½ tsp cumin, ground
- ¼ tsp red pepper flake to taste
- ½ tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground
- 225 g vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (¼ in.)
- 225 g vegetable, green i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ribbons (.5 cm)
- 4 egg, large (65-70 g)
- 510 g water
- 4 tbsp cilantro, fresh to garnish
- 4 tbsp green onion sliced, to garnish
- wholemeal bread to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 227.3 kcal / 951 kJ
- Protein
- 13.4 g
- Yağ
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Sodyum
- 425.4 mg