Cihazlar ve Aksesuarlar
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portions
Malzemeler
Dressing
-
extra virgin olive oil140 g
-
white vinegar60 g
-
salt to taste½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
Beets
-
water divided1110 g
-
whole baby beets, fresh trimmed800 g
-
baby arugula115 g
-
burrata cheese225 g
-
pomegranate seeds (isteğe bağlı)2 tbsp
-
chopped pecan nuts (isteğe bağlı)2 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
418.1 mg
Protein
8.2 g
Kalori
1234.5 kJ /
295 kcal
Yağ
24.2 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
6.5 g
Karbonhidrat
12.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Green Goddess Salad
10 dk
Chunky Guacamole
10 dk
Zoodles with Broccoli Pesto
30 dk
CA Digital Flipbook #1
2sa
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 dk
Cutter Fermented Onions
72sa 30 dk
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1sa 45 dk
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1sa
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa
Basil Peach Sorbet
10 dk
Green Goddess Salad
10 dk
Beet-Tox (Metric)
10 dk