Cihazlar ve Aksesuarlar
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube800 g
-
garlic cloves2
-
shallots cut in pieces60 g
-
unsalted butter in pieces, plus extra to grease60 g
-
sesame oil10 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
light soy sauce20 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
cheddar cheese, gratedmozzarella cheese grated400 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1082.2 mg
Protein
23.9 g
Kalori
997.9 kJ /
238.5 kcal
Yağ
7.4 g
Lif
4.8 g
Doymuş Yağ
3.7 g
Karbonhidrat
22.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Let's Spiralize
25 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Texas Caviar
15 dk
Apple cider dressing
5 dk
Slow Cooked White Chicken Chili
2sa 10 dk
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1sa
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1sa 40 dk
Mini Classic Polish "torts"
2sa 30 dk
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1sa 40 dk
Potato Gratin
1sa 10 dk
Potato Gratin
1sa 10 dk
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 dk
Slow Cooked Beef Stroganoff
7sa
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1sa 50 dk