Cihazlar ve Aksesuarlar
Peeler Warm Potato Salad
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (isteğe bağlı) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (isteğe bağlı) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
387.8 mg
Protein
4.7 g
Kalori
775.2 kJ /
185.3 kcal
Yağ
5.1 g
Lif
4.4 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
31.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Buttermilk Mashed Potatoes
35 dk
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2sa
Roast Potatoes (Betty)
1sa 15 dk
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 dk
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1sa
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1sa
Lemon Pudding Souffles
40 dk
Pineapple Teriyaki Salmon
30 dk
Sautéing Chicken Cubes
15 dk
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1sa 15 dk
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 dk
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 dk