Cihazlar ve Aksesuarlar
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
light soy sauce gluten free2 oz
-
honey3 oz
-
fresh ginger peeled1 inch
-
lime juice½ oz
-
fresh salmon fillet18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)2 ½ oz
-
water35 oz
-
frozen edamame7 oz
-
English cucumbers (approx. 28 oz), trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
640 mg
Protein
37.8 g
Kalori
2130 kJ /
510 kcal
Yağ
22.5 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
5.8 g
Karbonhidrat
39.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Recipes for Diabetics
26 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tex-Mex Bowl
50 dk
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 dk
Salmon with Vegetable Sauce
25 dk
Lemon Garlic Salmon
2sa 20 dk
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 dk
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1sa
Beef Stroganoff
40 dk
Chicken and Bulgur Soup
40 dk
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 dk
Jersey Beef
30 dk
Fish and Zucchini
35 dk
Chickpea Ratatouille
1sa