
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 250 g di filetto di petto di pollo, senza pelle a cubetti (3 cm), asciugati con carta assorbente
- 250 g di gamberi crudi di media grandezza senza carapace, puliti e asciugati con carta assorbente
- 200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
- 170 g di cipolla in ottavi
- 100 g di salsiccia di maiale affumicata, a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di salsa harissa
- 1 cucchiaio salsa Worcestershire
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di mix di spezie
- 700 g di brodo di pollo
- 4 - 6 gocce di Tabasco
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta tipo fideuà
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate tritate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 736 kcal / 3081 kJ
- Protein
- 41.3 g
- Yağ
- 27.6 g
- Karbonhidrat
- 76.5 g
- Lif
- 5.4 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Sodyum
- 1729.9 mg