Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi a fette
veya 50 g di funghi porcini secchi a fette - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2337 kJ / 558 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 76.3 g
- Yağ
- 21.4 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lagane e ceci
1 Std.
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1 Std. 15 Min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Orecchiette cicoria e mozzarella
40 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4 Std.
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Lagane, ceci e vongole
30 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 godz. 5 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Tagliatelle panna e funghi
1 Std.