Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min
Tordelli lucchesi
2 godz. 30 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 godz. 20 min
Calzoncelli melfitani
1 godz. 40 min
Ravioli di ricotta
2h
Minnuzze di Sant'Agata
7 Std. 30 Min
Nidi pasquali all'albicocca
1h 30min
Bignè al tiramisù
4h
Ravioloni verdi di mare
1 godz. 5 min
Mostaccioli al mosto cotto
1 godz.
Chiacchiere
1 godz. 35 min