Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ravioli
- 180 g di acqua
- 450 g di farina di semola di grano duro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 30 g di zucchero
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Ravioli di ricotta
2j
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 godz. 5 min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2j
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1j 20 menit
Ravioli ai carciofi e pancetta
1j 20 menit
Pappardelle al sugo di agnello
55 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1j
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min