Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lagane
- 300 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 150 g di acqua
- farina di semola di grano duro q.b. per infarinare
Sugo di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori senza semi e buccia, a cubetti
- 500 g di ceci bianchi lessi ben scolati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Lagane e ceci in purea
1 Std. 20 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Piccole pastiere
2h
Pastiera
15 godz.
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.