Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pizzoccheri
- 400 g di farina di grano saraceno + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 240 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 300 g di verze a pezzi
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- pepe nero macinato fresco, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2740 kJ / 655 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Taroz
1h
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Capesante gratinate
30min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Pisarei e faśö
35 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Sciatt
1h
Crespelle alla valdostana
2h
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Polenta taragna
1h 15 min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h