Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pizzoccheri
- 400 g di farina di grano saraceno + q.b.
- 100 g di farina tipo 0
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Condimento
- 240 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 300 g di verze a pezzi
- 300 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- pepe nero macinato fresco, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2740 kJ / 655 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Risotto alla monzese
35 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Torta paesana
1 godz. 10 min
Sciatt
1 godz.
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 godz. 5 min
Taroz
1 godz.
Pisarei e faśö
35 min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Gnocchi di polenta
25 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min