Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci freschi, le foglie
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pane raffermo
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2966 kJ / 709 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 29.3 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pasta all'uovo
1 Std.
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1h 15min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Piadina romagnola
15min
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30min
Bauletti di carne triestini
1 Std.
Cappellacci al gorgonzola e verza
1h 20min