Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci freschi, le foglie
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pane raffermo
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2966 kJ / 709 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Yağ
- 29.3 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla monzese
35min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Piadina romagnola
15 min
Croissant al cioccolato
3h 35 min
Lasagne al forno
2j 30 menit
Mini croissant con pancetta affumicata
2h
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Spongade della Val Camonica
5 godz.
Gnocco fritto modenese
35min
Pizzoccheri
50min
Gnocco fritto
1h 5min