Cihazlar ve Aksesuarlar
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı25 g
-
pırasa 2-3 cm çapında, sadece beyaz kısımları, dilimlenmiş (0,5-1 cm, bk. Öneriler)190 g
-
beyaz şarap, sek250 g
-
su200 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
-
kekik, taze sadece yaprakları2 dal
-
tuz½ tk
-
karabiber2 - 3 tutam
-
800 g kabuklu midye, temizlenmişkabuklu midye, temizlenmiş donuk, çözdürülmüş800 g
-
maydanoz, taze doğranmış, servis için
-
limon dörde bölünmüş, servis için
-
baget ekmeği dilimlenmiş, kızarmış, servis için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
948.7 mg
Protein
27.6 g
Kalori
1326.4 kJ /
317 kcal
Yağ
10.1 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
16.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk
Rozbif
5sa 30 dk
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Değerlendirme yok
Parça Çikolatalı Naneli Dondurma
12sa
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30 dk
Tonnato Soslu Hindi ve Ilık Patates Salatası
Değerlendirme yok
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 dk
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 dk
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1sa 10 dk
Pad Thai
45 dk
Vegan, Kaju ve Köz Biber Ezmesi
30 dk