Cihazlar ve Aksesuarlar
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı25 g
-
pırasa 2-3 cm çapında, sadece beyaz kısımları, dilimlenmiş (0,5-1 cm, bk. Öneriler)190 g
-
beyaz şarap, sek250 g
-
su200 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
-
kekik, taze sadece yaprakları2 dal
-
tuz½ tk
-
karabiber2 - 3 tutam
-
800 g kabuklu midye, temizlenmişkabuklu midye, temizlenmiş donuk, çözdürülmüş800 g
-
maydanoz, taze doğranmış, servis için
-
limon dörde bölünmüş, servis için
-
baget ekmeği dilimlenmiş, kızarmış, servis için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
948.7 mg
Protein
27.6 g
Kalori
1326.4 kJ /
317 kcal
Yağ
10.1 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
16.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 dk
Kale Lahanalı ve Elmalı Kinoa Salatası
40 dk
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30 dk
Rozbif, Parmesanlı Minik Çörekler ve Haşlanmış Sebzeler
Değerlendirme yok
Biberli Bonfile Küpleri
30 dk
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1sa 55 dk
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2sa 10 dk
Limon Granita
15 dk
Körili Tavuk ve Elmalı Salata
Değerlendirme yok
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk
Portakallı Baton Kek
1sa