Cihazlar ve Aksesuarlar
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı25 g
-
pırasa 2-3 cm çapında, sadece beyaz kısımları, dilimlenmiş (0,5-1 cm, bk. Öneriler)190 g
-
beyaz şarap, sek250 g
-
su200 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
-
kekik, taze sadece yaprakları2 dal
-
tuz½ tk
-
karabiber2 - 3 tutam
-
800 g kabuklu midye, temizlenmişkabuklu midye, temizlenmiş donuk, çözdürülmüş800 g
-
maydanoz, taze doğranmış, servis için
-
limon dörde bölünmüş, servis için
-
baget ekmeği dilimlenmiş, kızarmış, servis için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
948.7 mg
Protein
27.6 g
Kalori
1326.4 kJ /
317 kcal
Yağ
10.1 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
16.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Vegan, Kaju ve Köz Biber Ezmesi
30min
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Pas d’évaluation
Parça Çikolatalı Naneli Dondurma
12h
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
30min
Tonnato Soslu Hindi ve Ilık Patates Salatası
Pas d’évaluation
Domates ve Mantarlı Spagetti
30min
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Rozbif
5h 30min
Pad Thai
45min
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1h 45min