Cihazlar ve Aksesuarlar
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı25 g
-
pırasa 2-3 cm çapında, sadece beyaz kısımları, dilimlenmiş (0,5-1 cm, bk. Öneriler)190 g
-
beyaz şarap, sek250 g
-
su200 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş1
-
kekik, taze sadece yaprakları2 dal
-
tuz½ tk
-
karabiber2 - 3 tutam
-
800 g kabuklu midye, temizlenmişkabuklu midye, temizlenmiş donuk, çözdürülmüş800 g
-
maydanoz, taze doğranmış, servis için
-
limon dörde bölünmüş, servis için
-
baget ekmeği dilimlenmiş, kızarmış, servis için
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
948.7 mg
Protein
27.6 g
Kalori
1326.4 kJ /
317 kcal
Yağ
10.1 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
16.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Asya Salata
35 dk
Frambuaz ve Fesleğenli Sangria
40 dk
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Değerlendirme yok
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1sa 55 dk
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 dk
Kuru Cacık (Tzatziki)
20 dk
Somonlu Coleslaw Sandviç
15 dk
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5 dk
Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş
1sa
Domates, Sarımsak ve Midyeli Pratik Makarna
20 dk
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 dk