Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pratik Milföy
- 450 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1 cm), soğutulmuş
- 450 g un, serpmek için ekstra un
- 200 g su, soğuk
- 3 g tuz
Somonlu, Pırasalı İç ve Birleştirme
- 50 g soğan, dörde bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 300 g pırasa, sadece beyaz kısımları, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 g zeytinyağı
- 600 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, kemikleri alınmış ve parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g %35 yağlı krema
- ½ limonun suyu
- 200 g füme somon, şeritler halinde kesilmiş
- 1 yk dereotu yaprağı, ince doğranmış
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 1 yumurta sarısı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3906.8 kJ / 933.8 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 69.6 g
- Doymuş Yağ
- 37.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 402.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beyaz Çikolatalı Sütlaç
6h 5min
Ispanaklı Kek
50 Min
Kekik, Nane ve Tarçınlı Bitki Çayı
10 Min
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min
Kıvrık Elmalı Kek
1h 20 min
Zencefil ve Ananaslı Mokteyl
10 Min
25 Saniye Keki
50 Min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 Min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 min
Havuç ve Portakallı Kek
1 Std. 40 Min
Trileçe
6u. 55min
Bardak Tatlısı
8 Std. 15 Min