Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pratik Milföy
- 450 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1 cm), soğutulmuş
- 450 g un, serpmek için ekstra un
- 200 g su, soğuk
- 3 g tuz
Somonlu, Pırasalı İç ve Birleştirme
- 50 g soğan, dörde bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 300 g pırasa, sadece beyaz kısımları, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 g zeytinyağı
- 600 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, kemikleri alınmış ve parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g %35 yağlı krema
- ½ limonun suyu
- 200 g füme somon, şeritler halinde kesilmiş
- 1 yk dereotu yaprağı, ince doğranmış
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber
- 1 yumurta sarısı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3906.8 kJ / 933.8 kcal
- Protein
- 27.6 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 69.6 g
- Doymuş Yağ
- 37.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 402.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1h
Haşlanmış Bulgur
25 min
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1h 5min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Glütensiz Ekmek
1 godz. 45 min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Waffle
1 godz. 30 min
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 min
Domatesli ve Biberli Makarna
30 min