Cihazlar ve Aksesuarlar
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
zeytinyağı85 g
-
diş sarımsak1
-
çiğ kalamar parçalara bölünmüş (2 cm)300 g
-
jumbo karides, çiğ8 adet
-
beyaz şarap200 g
-
su gerekirse karidesli suyun üstüne eklemek için ekstra su350 g
-
kabuklu midye, temizlenmiş500 g
-
soğan parçalara bölünmüş (2 cm)200 g
-
toz kırmızı biber1 tk
-
safran1 - 2 tutam
-
gıda boyası, kırmızı½ tk
-
doğranmış domates konservesi50 g
-
biber salçası1 tk
-
Osmancık pirinci300 g
-
tuz1 - 2 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
556.6 mg
Protein
34.2 g
Kalori
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Yağ
25.6 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
3.9 g
Karbonhidrat
74.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1sa 35 dk
Barbekü Soslu ve Tavuklu Pizza
1sa 40 dk
Vişneli Cheesecake Dondurma
30sa
Vişneli Clafoutis
50 dk
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Değerlendirme yok
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 dk
Somon Tartar
10 dk
Tavuk ve Körili Mercimek
35 dk
Mantarlı Risotto
40 dk
Dört Peynirli Pizza
1sa 45 dk