Cihazlar ve Aksesuarlar
Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
diş sarımsak ince dilimlenmiş (0.25 cm)1
-
160 g kaliforniya biberi, herhangi bir renk, küp küp kesilmiş (3 cm)kapya biber küp küp kesilmiş (3 cm)160 g
-
zeytinyağı20 g
-
kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş100 g
-
su500 g
-
doğranmış domates konservesi100 g
-
tatlı kırmızı toz biber (isteğe bağlı)1 tk
-
tuz2 tk
-
karabiber½ tk
-
baldo pirinç (yıkanmamış hali 200 g), yıkanmış, süzdürülmüş200 g
-
somon fileto, derisiz, kılçıksız parçalara bölünmüş (3-4 cm)250 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1255.6 mg
Protein
17.6 g
Kalori
1579.6 kJ /
377.5 kcal
Yağ
13.8 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
44.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çeşitliliğimizi Kutluyoruz
24 Tarif
Türkiye
Türkiye
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Kırmızı Şarapta Yavaş Pişirilmiş Armut
Değerlendirme yok
Biberli Bonfile Küpleri
30 dk
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1sa 55 dk
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 dk
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2sa 10 dk
Peynirli Atıştırmalık Rulolar
40 dk
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
1sa
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Değerlendirme yok
Somonlu Coleslaw Sandviç
15 dk
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk
Mozzarella Peynirli ve Domatesli Omlet
30 dk