Bol Pirinçli Somon ve Mantarlı Yemek

3.0 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon

Malzemeler

  • diş sarımsak ince dilimlenmiş (0.25 cm)
    1
  • kapya biber küp küp kesilmiş (3 cm)
    160 g
    160 g kaliforniya biberi, herhangi bir renk, küp küp kesilmiş (3 cm)
  • zeytinyağı
    20 g
  • kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş
    100 g
  • su
    500 g
  • doğranmış domates konservesi
    100 g
  • tatlı kırmızı toz biber (isteğe bağlı)
    1 tk
  • tuz
    2 tk
  • karabiber
    ½ tk
  • baldo pirinç (yıkanmamış hali 200 g), yıkanmış, süzdürülmüş
    200 g
  • somon fileto, derisiz, kılçıksız parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    250 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Sodyum 1255.6 mg
Protein 17.6 g
Kalori 1579.6 kJ / 377.5 kcal
Yağ 13.8 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 44.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...