Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Eggplant Massaman Curry
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
yellow onions quartered4 oz
-
raw unsalted peanuts1 oz
-
long red chili deseeded, cut into pieces1
-
olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
water16 oz
-
eggplant cubed (½ in.)17 ½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
corn starch1 oz
-
Thai massaman curry paste1 oz
-
coconut milk5 oz
-
agave syrup½ oz
-
canned garbanzo beans drained9 oz
-
frozen green bean3 ½ oz
-
fresh button mushrooms sliced3 ½ oz
-
cilantro to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1138.7 mg
Protein
11.5 g
Kalori
1807.6 kJ /
432 kcal
Yağ
24.9 g
Lif
11.1 g
Doymuş Yağ
7.6 g
Karbonhidrat
41.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 dk
Orange Julius
5 dk
Margarita
10 dk
Coconut Dhal
25 dk
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Değerlendirme yok
Brown Sugar Syrup
20 dk
Squid Ink Pasta
1sa
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1sa
Kalamata Tapenade
5 dk
Mexican Creamed Corn
30 dk
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1sa 10 dk
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30sa