Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Eggplant Massaman Curry
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions
Malzemeler
-
yellow onions quartered4 oz
-
raw unsalted peanuts1 oz
-
long red chili deseeded, cut into pieces1
-
olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
water16 oz
-
eggplant cubed (½ in.)17 ½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
corn starch1 oz
-
Thai massaman curry paste1 oz
-
coconut milk5 oz
-
agave syrup½ oz
-
canned garbanzo beans drained9 oz
-
frozen green bean3 ½ oz
-
fresh button mushrooms sliced3 ½ oz
-
cilantro to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1138.7 mg
Protein
11.5 g
Kalori
1807.6 kJ /
432 kcal
Yağ
24.9 g
Lif
11.1 g
Doymuş Yağ
7.6 g
Karbonhidrat
41.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Lemon Raspberry Trifle
1sa 5 dk
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Değerlendirme yok
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Değerlendirme yok
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 dk
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 dk
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4sa 20 dk
Sizzling Jalapeño Cocktail
3sa 5 dk
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 dk
Shoofly Cake
1sa 45 dk
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1sa 10 dk
Quick Refried Beans
20 dk
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 dk