Vegan Eggplant Massaman Curry

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • yellow onions quartered
    4 oz
  • raw unsalted peanuts
    1 oz
  • long red chili deseeded, cut into pieces
    1
  • olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle
    1 oz
  • freshly squeezed lemon juice
    1 ½ oz
  • water
    16 oz
  • eggplant cubed (½ in.)
    17 ½ oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • corn starch
    1 oz
  • Thai massaman curry paste
    1 oz
  • coconut milk
    5 oz
  • agave syrup
    ½ oz
  • canned garbanzo beans drained
    9 oz
  • frozen green bean
    3 ½ oz
  • fresh button mushrooms sliced
    3 ½ oz
  • cilantro to garnish

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1138.7 mg
Protein 11.5 g
Kalori 1807.6 kJ / 432 kcal
Yağ 24.9 g
Lif 11.1 g
Doymuş Yağ 7.6 g
Karbonhidrat 41.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...