Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise

4.0 4 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Zitronensaft
    30 g
  • Rinderfiletsteaks (à 180-200 g, 3 cm dick)
    4
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Thymian
    4 Zweige
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Estragon abgezupft
    1 - 2 Stängel
  • trockener Weißwein
    50 g
  • Weißweinessig
    1 EL
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Braten
    200 g
  • Eigelb
    4

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1365 mg
Protein 71 g
Kalori 4941 kJ / 1181 kcal
Yağ 96 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 49 g
Karbonhidrat 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...