
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cranberry-Kompott
- 80 g Gelierzucker 2:1
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Sternanis
- 5 Pimentkörner
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Nelke
- 70 g Wasser
- 200 g Cranberrys, frisch
Hirschrücken
- 5 g Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Pimentkörner
- 4 Wacholderbeeren
- 2 Nelken
- 1 TL Thymian
- 2 TL Majoran
- ½ TL Rosmarin
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet zerbröselt
- 800 g Hirschrücken
- 40 g Butter in 4 gleich großen Stücken
- 1650 g Wasser
Pilz-Knödel und Kürbis
- 250 g altbackene Brötchen in Würfeln (2 cm)
- 150 g Champignons geviertelt
- 60 g Zwiebel halbiert
- 10 g Butter
- 200 g Milch
- 5 g Weizenmehl
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 10 g Petersilie grob gehackt
- 5 g Schnittlauch in Röllchen
- 3 Eier
- 800 g Hokkaido-Kürbis
- 20 g Öl
- 20 g Honig
- ½ TL Zimt
- 1 geh. TL Majoran
- 1 TL Koriander
- ½ TL Paprika edelsüß
Fertigstellung
- 50 g Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Pilze, getrocknet eingeweicht, Wasser ausgedrückt
- 30 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 50 g Sherry
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- ½ TL Thymian
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 505 g Wasser
- 50 g Butter in Stücken
- 10 g Speisestärke
- 100 g Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1021 kcal / 4272 kJ
- Protein
- 46 g
- Yağ
- 62 g
- Karbonhidrat
- 76 g
- Lif
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 17 g
- Sodyum
- 1899 mg