Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2
Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
veya 300 - 400 g Rindfleisch, ohne Knochen (z. B. Abschnitte), siehe Tipp - 30 g Öl
- 120 g Zwiebeln, mit Schale, halbiert
- 100 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Zwiebeln und Chili anbraten
20 Min
Bratenpaste
3h
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min
Schweinefleischstreifen anbraten
15min
Suppengemüse anbraten
25 min
Hühner-Kraft-Suppe
2h 10 min