Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2
Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
veya 300 - 400 g Rindfleisch, ohne Knochen (z. B. Abschnitte), siehe Tipp - 30 g Öl
- 120 g Zwiebeln, mit Schale, halbiert
- 100 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Glas
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4u.
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 Min
Bratenpaste
3hod.
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 Std.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Hühner-Kraft-Suppe
2小时 10 分钟
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min