Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 1 TL Gulasch-Gewürzmischung (siehe Tipp)
- 1 TL Wild-Gewürz
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 700 g Hirschbraten, in Würfeln (2,5 cm)
- 600 g Wildfond
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein, trocken
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 70 g Preiselbeerkompott
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 846 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Gulasch
2 godz.
Fischsuppe
1 godz. 40 min
Ungarische Gulaschsuppe
2 godz.
Klare Steinpilzsuppe
30 Min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3 godz. 30 min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Irischer Lammeintopf
3 godz. 30 min
Ochsenbäckchen
5h
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Wildgulasch mit Schokolade
3h 50 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min