Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Öl
- 1 TL Gulasch-Gewürzmischung (siehe Tipp)
- 1 TL Wild-Gewürz
- 30 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 700 g Hirschbraten, in Würfeln (2,5 cm)
- 600 g Wildfond
- 35 g Mehl
- 150 g Rotwein, trocken
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g braune Champignons, geviertelt
- 70 g Preiselbeerkompott
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 846 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch
2sa
Irischer Lammeintopf
3h 30min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 godz. 30 min
Wildgulasch mit Schokolade
3h 50min
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 Min
Ungarische Gulaschsuppe
2sa
Marinierte Lammkoteletts mit Maisdip
3h 30min
Chowder
45 min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10 min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35 dk