Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 300 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Rinderbeinscheiben (à ca. 200 g, ca. 1 cm hoch)
- Mehl zum Bemehlen
- Öl zum Braten
- 2 Lorbeerblätter
- 5 Wacholderbeeren
- 300 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 50 g Bratensaucen-Paste (siehe Tipp)
- 700 g Rinderfond
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2605 kJ / 622 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 528 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbfleisch-Stifado
5h 35min
Sauerbratenragout
48 godz.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Ossobuco
1 Std. 20 Min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Slow Cooking BBQ-Ribs
3h 30min
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4 Std.
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min