Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 300 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Rinderbeinscheiben (à ca. 200 g, ca. 1 cm hoch)
- Mehl zum Bemehlen
- Öl zum Braten
- 2 Lorbeerblätter
- 5 Wacholderbeeren
- 300 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 50 g Bratensaucen-Paste (siehe Tipp)
- 700 g Rinderfond
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2605 kJ / 622 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 528 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2óra 20p
Lammfilets mit Lavendel
13h
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
3 godz. 30 min
Kalbfleisch-Stifado
5h 35min
Sauerbratenragout
48sa
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13hod. 15min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5 Std. 10 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5u. 20min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1 Std. 20 Min
Ochsenbäckchen
5 Std.
Sauerbraten mit Spätzle
53h