Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 300 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Rinderbeinscheiben (à ca. 200 g, ca. 1 cm hoch)
- Mehl zum Bemehlen
- Öl zum Braten
- 2 Lorbeerblätter
- 5 Wacholderbeeren
- 300 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 50 g Bratensaucen-Paste (siehe Tipp)
- 700 g Rinderfond
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2605 kJ / 622 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 28 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 528 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1sa 20 dk
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Lammkeule alla Romana
2 Std. 15 Min
Kalbstafelspitz
50 Min
Ossobuco
1sa 20 dk
Kalbseintopf im Brot
6h 30min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5sa 20 dk
Kalbfleisch-Stifado
5h 35min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2h 20 min.
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2sa 30 dk
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1 Std. 10 Min