
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pfifferlingsfüllung
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 20 g Butterschmalz
-
200
g Pfifferlinge frisch
veya 200 g Pfifferlinge aus dem Glas abgetropft - 200 g Brötchen, altbacken in Würfeln (2 cm)
- 50 g Milch
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf, mittelscharf
Fertigstellung
- 1500 g Kalbsoberschale am Stück
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Butterschmalz zum Braten
- 150 g Möhren in Würfeln (2 cm)
- 150 g Knollensellerie in Würfeln (2 cm)
- 150 g Zwiebeln in Würfeln (2 cm)
- 400 g Kalbsfond
-
200
g Sahne
veya 200 g Saure Sahne - 25 g Speisestärke
- 40 g Bratensaucen-Paste (z. B. von Lacroix)
-
200
g Pfifferlinge frisch
veya 200 g Pfifferlinge aus dem Glas abgetropft - 20 g Weißwein, trocken (isteğe bağlı)
- 800 g Spätzle, frisch zum Servieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 609 kcal / 2546 kJ
- Protein
- 65 g
- Yağ
- 25 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Lif
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Sodyum
- 1057 mg