Cihazlar ve Aksesuarlar
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
8 portion
Malzemeler
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
784.2 mg
Protein
6.4 g
Kalori
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Yağ
13.5 g
Lif
6.2 g
Doymuş Yağ
2.9 g
Karbonhidrat
28.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sheet Pan Dinners
9 Tarif
Kanada
Kanada
Bunları da beğenebilirsiniz...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 godz.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Fish and Zucchini
35 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min