Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 784.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry potato soup
35 dk
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Pink Waffles with Fruit
30min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1sa 10 dk
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Değerlendirme yok
Chicken Mole Verde
1sa 5 dk
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1h 30min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Green Goddess Salad
Değerlendirme yok
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min