Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
- 450 g carrot, peeled
- 3 ounce extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 784.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon Garlic White Rice
35 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1óra 50p
No-Bake Cantaloupe Cheesecake
5 godz. 40 min
Chili Oil Noodles
30 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
Red Rice
1 Std. 25 Min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Creamy pea soup
40min
Lemon Orzo
40min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min