Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
TM6 TM5

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
  • 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
  • 450 g carrot, peeled
  • 3 ounce extra virgin olive oil, divided
  • 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
  • 2 sprigs rosemary, fresh
  • 200 g farro
  • 680 g water
  • 1 lemon
  • 60 g feta cheese
  • 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
  • ¼ tsp black pepper, ground, to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1063.7 kJ / 254.2 kcal
Protein
6.4 g
Karbonhidrat
28.4 g
Yağ
13.5 g
Doymuş Yağ
2.9 g
Lif
6.2 g
Sodyum
784.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler