Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g jasmine rice
- 360 g boiling water, plus extra to soak
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground star anise
- ½ tsp nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
- 500 g coconut milk
- 4 fresh salam leaves
- 7 makrut lime leaves
- 20 g palm sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4164.4 kJ / 995.3 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Karbonhidrat
- 85.3 g
- Yağ
- 43.6 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1130.7 mg
Alternatif tarifler
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Indonesian white spice paste
35min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Indonesian yellow spice paste
40min
Indonesian red spice paste
45min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Madurese chicken satay
1h 30min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min