Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g jasmine rice
- 360 g boiling water, plus extra to soak
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground star anise
- ½ tsp nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
- 500 g coconut milk
- 4 fresh salam leaves
- 7 makrut lime leaves
- 20 g palm sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4164.4 kJ / 995.3 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Karbonhidrat
- 85.3 g
- Yağ
- 43.6 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1130.7 mg
Alternatif tarifler
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2h
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10 min
Fish Stock
Değerlendirme yok
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40p
Indonesian yellow spice paste
40p
Chicken laksa
30p
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Chilli with rice
50p
Mushroom and kale risotto
55min
Indonesian white spice paste
35p