Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g jasmine rice
- 360 g boiling water, plus extra to soak
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground star anise
- ½ tsp nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
- 500 g coconut milk
- 4 fresh salam leaves
- 7 makrut lime leaves
- 20 g palm sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4164.4 kJ / 995.3 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Karbonhidrat
- 85.3 g
- Yağ
- 43.6 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1130.7 mg
Alternatif tarifler
All in one bowl bolognese
40 min
No fail mash potato
20 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Creamy beef curry
1h 15min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
One Pot Chicken Rice
50 min
Indonesian red spice paste
45 min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Curried sausages
40 min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min