
Cihazlar ve Aksesuarlar
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
481.4 kcal /
2014.3 kJ
Protein
21.9 g
Yağ
26 g
Karbonhidrat
40.2 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
8 g
Sodyum
1205.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Indonesian
13 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda