Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1205.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Chilli with rice
50 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Indonesian white spice paste
35 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Chocolate lava pudding
40 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min