Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g garlic cloves
- 25 g eschalot
- 30 g vegetable oil
- 140 g beef mince
- 120 g chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 400 g cooked rice, refrigerated overnight (see Tips)
- 15 g fresh red bird's eye chilli, cut in thin slices
- 50 g kecap manis
- 50 g choi sum, cut in pieces (approx. 5 cm)
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 4 eggs,fried, to serve
- prawn crackers, to serve
- 20 g fried shallots
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2014.3 kJ / 481.4 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Karbonhidrat
- 40.2 g
- Yağ
- 26 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 1205.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indonesian white spice paste
35 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Beef Rendang
1h 35min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Curried sausages
40 Min