Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1247.8 mg
Alternatif tarifler
Chicken laksa
30 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 Min
Chilli with corn bread
50 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Chinese-style chicken
25 Min