Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g rice vermicelli noodles
- boiling water, to soak
- 250 g white cabbage, cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)
- 250 g carrots, peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 50 g olive oil
- 250 g water
- 50 g soy sauce
- 20 g oyster sauce (optional)
- 1 ½ tsp curry powder
- 1 tsp ground white pepper
- 250 g peeled, medium raw prawns
- 250 g fresh bean sprouts
- 1 - 2 fresh chilli, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 20 g spring onions/shallots, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1782 kJ / 425.9 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1247.8 mg
Alternatif tarifler
Creamy miso mushroom udon
45 min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Chinese-style chicken
25min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h
Krispy fried chicken
25min
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Chile con queso cob loaf
40 min