Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken Satay
- 800 g skinless, boneless chicken thighs, cut in cubes (2 cm)
- 70 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 80 g kecap manis
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
Peanut Sauce
- 120 g roasted unsalted peanuts
- 50 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 25 g curly red chilli, cut in halves
- 25 g vegetable oil
- 20 g palm sugar
- 35 g kecap manis
- 10 g white sugar
- 5 g makrut lime leaves, cut in thin slices
- 500 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- ½ tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- kecap manis, to serve
- freshly squeezed lime juice, to serve
- 30 g fried shallots, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2539.4 kJ / 606.9 kcal
- Protein
- 50.2 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 34.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 2404.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1 godz. 45 min
Korean fried chicken
4 godz.
Paris–Brest with praline cream
26h
Indonesian white spice paste
35 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Indonesian yellow spice paste
40min
Dumpling wrappers
1 godz.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min