Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de carotte, taillée en bâtonnets
- 50 g de céleri branche, taillé en bâtonnets
- 1 poireau, taillé en bâtonnets
- 10 grains de poivre noir
- ½ cube de bouillon de volaille
- 650 g d'eau
- 100 g de champignons des bois frais, type cèpes ou mélange forestier, rincés et séchés
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- le jus d'un citron jaune
- 150 g de pâtes fraîches
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 359 kJ / 85 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe au chou
45min
Soupe complète végétarienne
30min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Minestrone
45min
Soupe aux nouilles chinoises
45min
Soupe à l'orientale
12h 30min
Soupe rustique
12h
Soupe de lentilles vertes
35min
Soupe aux champignons des bois
45min
Potage Saint-Germain
45min
Potage au poireau
30min
Bouillon de légumes parfumé
45min