Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 chicken carcass (200 g), fat removed, cut in pieces (4 cm)
- 250 g chicken feet, nails trimmed off
- 2600 g water
- 1 slice fresh ginger
- 1 sprig spring onion
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 301 kJ / 72 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 2012 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Mock Fin Soup
35min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 Min
Shallot Oil
25p
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Stir fried broccoli with carrot
15min
Ginger sesame oil chicken
25p
Pork Balls
20min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min.