Cihazlar ve Aksesuarlar
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 portion
Malzemeler
-
chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned18 oz
-
light soy sauce2 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
large eggs3
-
water divided55 oz
-
salt divided2 tsp
-
fresh ginger to taste2 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
rice11 oz
-
1 tsp chicken stock powder, homemade or store-boughtchicken stock cube1
-
½ tsp lemongrass pastepandan leaves (see Tip)2
-
yellow onions cut into pieces1 ½ oz
-
potatoes cubed2 oz
-
tomatoes cut in wedges2 oz
-
carrots cubed4 oz
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1488 mg
Protein
31 g
Kalori
2663 kJ /
637 kcal
Yağ
24 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
72 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then. Now. Always.
16 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Macaroni ABC Soup
55 dk
Stir-Fried Vegetables
15 dk
Char Kway Teow
15 dk
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 dk
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 dk
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 dk
Baked Sushi
1sa 15 dk
Tom Yum Goong
30 dk
Egg Drop Soup
45 dk
Nasi Lemak
45 dk
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 dk
Chicken Porridge
35 dk