Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 18 oz chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
- 2 tsp light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 large eggs
- 55 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz fresh ginger, to taste
- 2 garlic cloves
- 1 oz vegetable oil
- 11 oz rice
-
1
chicken stock cube
veya 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought -
2
pandan leaves (see Tip)
veya ½ tsp lemongrass paste - 1 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz potatoes, cubed
- 2 oz tomatoes, cut in wedges
- 4 oz carrots, cubed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2663 kJ / 637 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1488 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Macaroni ABC Soup
55min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Sambal Petai Prawns
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min