Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 18 oz chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned
- 2 tsp light soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 3 large eggs
- 55 oz water, divided
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz fresh ginger, to taste
- 2 garlic cloves
- 1 oz vegetable oil
- 11 oz rice
-
1
chicken stock cube
veya 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought -
2
pandan leaves (see Tip)
veya ½ tsp lemongrass paste - 1 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz potatoes, cubed
- 2 oz tomatoes, cut in wedges
- 4 oz carrots, cubed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2663 kJ / 637 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1488 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Curry Chicken
1h
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Macaroni ABC Soup
55min
Chicken Porridge
1h 10min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min