Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 86 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Long Bean Rice
1h 10 min
Drunken Herbal Prawns
4h 55 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Yam Rice
45 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.