Cihazlar ve Aksesuarlar
Salted Vegetables Duck Soup
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 5 dk
5 portions
Malzemeler
-
duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)800 g
-
fresh ginger6 slices
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)50 g
-
tomatoes cut in wedges300 g
-
sour plums in brine drained, pits removed3
-
water800 g
-
salt adjust to taste½ tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
86 mg
Protein
18 g
Kalori
954 kJ /
228 kcal
Yağ
15 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Drunken Herbal Prawns
4sa 55 dk
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3sa 10 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Braised pork belly
55 dk
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2sa 25 dk
Pork Ball Soup With Cabbage
25 dk
Taiwanese three cup chicken
20 dk
Steamed Chicken with Dang Gui
1sa 30 dk
Rice Wine Chicken
30 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk