Salted Vegetables Duck Soup

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 9 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 5 dk
5 portions

Malzemeler

  • duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
    800 g
  • fresh ginger
    6 slices
  • salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • tomatoes cut in wedges
    300 g
  • sour plums in brine drained, pits removed
    3
  • water
    800 g
  • salt adjust to taste
    ½ tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 86 mg
Protein 18 g
Kalori 954 kJ / 228 kcal
Yağ 15 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...