Salted Vegetables Duck Soup
TM6

Salted Vegetables Duck Soup

4.6 ( 9 değerlendirme )

Malzemeler

  • 800 g duck with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
  • 6 slices fresh ginger
  • 50 g salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g tomatoes cut in wedges
  • 3 sour plums in brine drained, pits removed
  • 800 g water
  • ½ tsp salt adjust to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
228 kcal / 954 kJ
Protein
18 g
Yağ
15 g
Karbonhidrat
4 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
5 g
Sodyum
86 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler