Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4-5 cm)
- 6 slices fresh ginger
- 50 g salted vegetables (hum choi), rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (2 cm)
- 300 g tomatoes, cut in wedges
- 3 sour plums in brine, drained, pits removed
- 800 g water
- ½ tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 86 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h