Cihazlar ve Aksesuarlar
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 pieces
Malzemeler
-
caster sugar60 g
-
eggs (2 large eggs)120 g
-
fresh milk50 g
-
vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)25 g
-
cake flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
water500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
34 mg
Protein
5 g
Kalori
774 kJ /
185 kcal
Yağ
7 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
27 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Asian Heritage Cupcakes
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed Tapioca Kuih
50 dk
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 dk
Long Bean Rice
1sa 10 dk
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1sa 5 dk
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1sa 10 dk
Chawanmushi
1sa 15 dk
Authentic Meat Floss
1sa 40 dk
Dou sha (red bean paste)
49sa 10 dk
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Pumpkin Soup
25 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1sa 5 dk