Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dang gui chicken
- 500 g boneless chicken leg (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips
- 10 g dried black fungus, soaked to soften
- 30 g fresh ginger slices
- 2 garlic cloves, cut in slices
- 1 tbsp goji berries
- 5 jujube red dates, pitted, cut in halves
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root) (isteğe bağlı)
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp sesame oil, roasted
-
1
tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
veya 1 tbsp mirin
Steamed egg
- 220 g water
- 150 g eggs (approx. 3 eggs)
- ½ tsp salt
Steamed rice
- 200 g rice, rinsed
- 950 - 1000 g water
- 1 tsp light soy sauce, to drizzle
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 739 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Yam Rice
45 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Shallot Oil
25 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min