
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dang gui chicken
- 500 g boneless chicken thighs (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips
- 10 g dried black fungus soaked to soften
- 30 g fresh ginger slices
- 2 garlic cloves cut in slices
- 1 tbsp goji berries
- 5 jujube red dates pitted, cut in halves
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root) (isteğe bağlı)
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tsp sesame oil roasted
-
1
tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
veya 1 tbsp mirin
Steamed egg
- 220 g water
- 150 g eggs (approx. 3 eggs)
- ½ tsp salt
Steamed rice
- 200 g rice rinsed
- 950 - 1000 g water
- 1 tsp light soy sauce to drizzle
- 1 sprig fresh coriander leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 675 kcal / 2824 kJ
- Protein
- 43 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Lif
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 739 mg