Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 c. à café d'algues variées, séchées (voir "Conseil(s)")
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 g d'huile de noisette
- 15 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 noix de saint-jacques, sans corail et émincées en fines tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 260 kJ / 62 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 Min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Tartare de bar
10 min
Sabayon de fruits exotiques
30 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Tartare de saumon frais
15min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min