Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 632 kJ / 150 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 min
Sauce beurre blanc
20min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14h 15min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Lotte à l'andouille
1h 20 min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 Std. 30 Min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1h
Waterzooï
1h 15 min