![Entrée : huîtres en écume de lard Entrée : huîtres en écume de lard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D4DADEC4-2B5F-47BA-A4DA-2DA2A81EBDE0/Derivates/4eaa12f1-c8e3-44e1-af15-b1d4913f3b76.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 50 g de lardons fumés
- 1 pincée de thym déshydraté
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 4 huîtres
- 300 g d'eau
- 2 tranches fines de lard fumé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 632 kJ / 150 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cotriade
1 Std.
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 Std.
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 Std. 20 Min
Tuiles aux crevettes
40 Min
Truites farcies à la ricotta
40 Min
Aumônières aux fruits de mer
1h 30min
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min